* * Dear Users !! Freeonlinetest.in site has been updated with latest questions. Please revisit the portal for new questions.* *
Free Online Test
image Online Test 1 (Antonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 2 (Antonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 3 (Antonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 4 (Antonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 5 (Antonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 6 (Antonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes



Important Notes and Previous Year Questions :

Antonyms:

1. MYRIAD

A) trivial                 B) difficult              C) few                     D) effortless          E) countless

Ans: C

2. TEPID

A) moderate         B) high                    C) warm                 D) irregular           E) little

Ans: C

3. MYTH

A) reality                B) belief                 C) contrast             D) idealism            E) Falsehood

Ans: A

4. CUMBERSOME

A) Handy                B) Manageable     C) Breathtaking     D) Awkward          E) Difficult

Ans: B

5. RESEMBLE

A) Against              B) Similar to           C) Mirror               D) Differ from       E) Unfavorable to

Ans: D

6. DIFFERENTIATED

A) Similar               B) Varied                C) Harmonized      D) Synchronized   E) Discriminated

Ans: A

7. FIERCE

A) Strong               B) Weak                 C) Tame                  D) Scrawny            E) Timid

Ans: B

8. BURGEONING

A)Minimising         B) Growing            C) Escalating          D) Dwindling         E) Easing

Ans: D

9. MEDIOCRE

A) Superlative       B) Middle               C) Average            D) Pleasant            E) Ordinary

Ans: A

10. EXPLOSION

A) Deflation           B) Split                    C) Reduction         D) Simplification   E) Alteration

Ans: C

11. ABSURD

A) Expensive         B) Diplomatic        C) Consistent         D) Invariable         E) Reasonable

Ans: E

12. COMPREHENSIVE

A) Insignificant      B) Massive             C) Incomplete       D) Abundant         E) Inappropriate

Ans: A

13. LIMITED

A) abundant          B) complete          C) flowing              D) inadequate       E) encompassing

Ans: A

14. DIFFERENTIAL

A) solitude             B) homogeneous  C) synonymous     D) unique              E) different

Ans: B

15. VIGOROUSLY

A) simply                B) regularly           C) roughly              D) softly                 E) leniently

Ans: D

16. PRESSING

A) Unpopular        B) Undemanding  C) Unobtrusive     D) Unsuitable        E) Unimportant

Ans: E

17. THRIVE

A) Succeed            B) deteriorate       C) worry                 D) tremble             E) strive

Ans: B

18. MUNDANE

A)Extraordinary    B) regular              C) severe               D) visionary           E) routine

Ans: A

19. BUOYED

A) Heavy                B) Stifled                C) Numbed            D) Dull                    E) Abated

Ans: C

20. SHARP

A) Blunt                  B) Incomplete       C) Naive                 D) Indistinct           E) Gradual

Ans: E