* * Dear Users !! Freeonlinetest.in site has been updated with latest questions. Please revisit the portal for new questions.* *
Free Online Test
image Online Test 1 (Synonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 2 (Synonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 3 (Synonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 4 (Synonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 5 (Synonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes

image Online Test 6 (Synonyms)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes



Important Notes and Previous Year Questions :

Synonyms:

1. DRAW

A) entice                B) push                   C) decoy                                D) attract               E) persuade

Ans: D

2. CLOCK

A) watch                                B) achieve             C) time                   D) second              E) regulate

Ans: B

3. ABATE

A) rise                    B) gear                   C) hurl                    D) lessen                E) retreat

Ans: D

4. EMERGING

A) raising               B) developing       C) noticeable        D) conspicuous     E) up roaring

Ans: B

5. FOSTERING

A) Safeguarding    B) Neglecting        C) Sidelining          D) Nurturing          E) Ignoring

Ans: D

6. PROPEL

A) Drive                 B) Jettison              C) Burst                  D)Acclimatise        E) Modify

Ans: D

7. MASSIVE

A) Lump sum         B) Strong                C) Little                  D) Gaping               E) Huge

Ans: E

8. STUMBLING BLOCK

A) Argument         B) Frustration        C) Advantage        D) Hurdle               E) Fallout

Ans: D

9. JUDICIOUS

A) Hard working   B) Legal                  C) Thoughtful        D) Difficult             E) Shrewd

Ans: C

10. CONTENT

A) Unhappy           B) Matter               C) Enclosure          D) Satisfied            E) Substances

Ans: D

11. GRANT

A) Agreement       B) Funding             C) Allow                 D) Let                     E) Consent

Ans: B

12. INCENTIVE

A) Prompt              B) Discouragement              C) Cash                   D) Motivator

Ans: D

13. THRIFT

A) Compassion      B) Prudence          C) Pleasure            D)Accptance         E) Desire

Ans: B

14. STRIKEIT

A) Smash                B) Reveal               C) Register             D) Assume             E) Become

Ans: E

15. AGGRESSION

A) Violence           B) Hostility             C) Offensively       D) DeterminationE) Belligerence

16. SURVEILLANCE

A) Spying               B) Cameras            C) Security             D) Observation     E) Alertness

Ans: E

17. PREREQUISITE

A) Result                B) Association       C) Necessity          D) Factor                E) Mystery

Ans: C

18. PROSPECTS

A) Assimilation      B) Demand            C) Future               D) Brochure          E) Diagnosis

Ans: C

19. COMMENSURATE

A) match                B) extracting         C) contemplating  D) request             E) employing

Ans: A

20. SLAPPED

A) Beaten              B) Imposed            C) Withdrawn       D) Avoided            E) Persuaded

Ans: B