* * Dear Users !! Freeonlinetest.in site has been updated with latest questions. Please revisit the portal for new questions.* *
Free Online Test
image Online Test 1 (Test of Spelling)

Number of questions : 20  |  Time : 30 minutes



Important Notes and Previous Year Questions :

Test of Spelling:

1. In the following questions a set of four words are given marked. In each set a word has been spelt in four different ways, one of which is correct. Choose the word correctly spelt.

A. Playrite

B. Playright

C. Playwright

D. Playwrite

Ans: Playwright

2. In the following questions a set of four words are given marked. In each set a word has been spelt in four different ways, one of which is correct. Choose the word correctly spelt.

A. Sacreligious

B. Sacrelegious

C. Sacrilegious

D. Sacriligious

Ans: Sacrilegious

3. In the following questions a set of four words are given marked. In each set a word has been spelt in four different ways, one of which is correct. Choose the word correctly spelt.

A. Milenium

B. Millenium

C. Milennium

D. Millennium

Ans: Millennium

4. In the following questions a set of four words are given marked. In each set a word has been spelt in four different ways, one of which is correct. Choose the word correctly spelt.

A. Occasionally

B. Occassionally

C. Ocassionally

D. Occasinally

Ans: Occasionally

5. Which of the following is spelled correctly?

A. Synonymus

B. Hippopotamous

C. Hypocrisy

D. Antonymus

Ans. Hypocrisy

6. Which one of the following is spelled correctly?

A. Weathar

B. Referenance

C. Interogation

D. Predict

Ans. Predict

7. Which one of the following is spelled correctly?

A. Occuarence

B. Repetetive

C. Challenge

D. Imaginetion

Ans. Challenge

8. Which one of the following is spelled correctly?

A. Recive

B. Remembar

C. Circamstances

D. Deceive

Ans. Deceive